Papiervernietiging in Limburg

Professioneel, snel en lokaal geregeld conform AVG-norm. Scherp tarief.

DIRECT MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

100% VEILIGE PAPIERVERNIETIGING - ARCHIEFVERNIETIGING IN LIMBURG MET VERNIETIGINGSCERTIFICAAT

Conform AVG-normen én hoger als dat gewenst is.

Waar vertrouwelijk papier vernietigen in Limburg?

Papiervernietiging en archiefvernietiging kan op de beveiligde Rhenus vernietigingslocaties, maar ook voor beveiligde mobiele papiervernietiging in onze mobiele shredderwagen, direct op uw locatie in Limburg, kunt u bij Rhenus terecht.

Werkgebied in Limburg

Rhenus rijdt een aantal malen per week naar klanten in bijna elke gemeente van de provincie Limburg. Zo zijn we minimaal tweemaal per week voor archiefvernietiging en papiervernietiging in: Geleen, Gennep, Heerlen, Kerkrade, Maastricht, Roermond, Sittard, Valkenburg, Venlo, Venray en Weert.

Dus waar u ook gevestigd bent in Limburg, Rhenus is altijd dichtbij. 

SNEL EEN PRIJS NODIG OF MEER INFORMATIE?

Vul het contactformulier in!

Contact
Vertrouwelijk papier veilig laten vernietigen? Neem contact met ons op voor informatie en een offerte.
 • 100% AVG-Proof vernietiging
 • Vernietigingscertificaat als bewijs
 • Gemakkelijk, snel en 100% veilig geregeld tegen lage kosten
 • Rhenus rijdt dagelijks in Limburg
 • Ook directe papiervernietiging in mobiele shredderwagen op uw locatie in Limburg
 • CA+ keurmerk
 • Afsluitbare containers voor inzameling
 • ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018
 • Hoogste veiligheidsnormen: DIN 66399
 • Veiligheidsklasse naar keuze 4, 5, 6 of 7

Het veilig vernietigen van vertrouwelijke dossiers begint bij Rhenus al bij de inzameling

Het aanbieden van speciaal beveiligde containers voor het inzamelen van vertrouwelijke documenten is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie veilig wordt bewaard totdat het vernietigd kan worden. Rhenus Office Systems biedt een uitgebreide dienstverlening voor papiervernietiging en dataveiligheid. Dit zijn een paar voordelen van onze aanpak:

 • Betrouwbaarheid: Het gebruik van beveiligde containers en de service van Rhenus Office Systems biedt betrouwbaarheid in de behandeling van vertrouwelijke gegevens. Dit minimaliseert het risico op datalekken en ongeoorloofde toegang tot gevoelige informatie.

 • Flexibiliteit: De mogelijkheid om containers op verschillende locaties in uw gebouw te plaatsen, geeft flexibiliteit aan uw medewerkers om vertrouwelijke documenten veilig te deponeren zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de uiteindelijke vernietiging.

 • Service: Het aanbieden van ophaal- en vervangingsdiensten voor volle containers is handig en efficiënt. Dit betekent dat uw medewerkers zich kunnen concentreren op hun werk, terwijl Rhenus Office Systems zorgt voor het ophalen en vernietigen van de documenten.

 • Periodieke basis: Het plannen van periodieke inzamel- en vernietigingsdiensten kan de workflow in uw organisatie stroomlijnen en ervoor zorgen dat vertrouwelijke documenten regelmatig en consistent worden vernietigd.

Afsluitbare aluminium containers voor het verzamelen van vertrouwelijke papieren documenten, dossiers en archief ordners. Afsluitbaar voor optimale databescherming.

Papiervernietiging met een Vernietigingscertificaat in Limburg

Het vernietigen van vertrouwelijke documenten met een vernietigingscertificaat is van groot belang voor bedrijven en organisaties die werken met gevoelige informatie, vooral met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere privacywetten. Rhenus Office Systems is gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke data volgens de wettelijke eisen en DIN norm 66399. Het proces is compleet gecertificeerd. U ontvangt een Vernietigingscertificaat als bewijs.

Rhenus Office Systems voor professionele en gecertificeerde vernietiging van vertrouwelijke papieren documenten en archieven.

Archiefvernietiging in Limburg, snel en 100% veilig

Uw archief opruimen? Zodra de wettelijke bewaartermijn is verstreken kunt u weer ruimte maken in uw archief. Rhenus biedt u daarbij een aantal opties voor de vernietiging van uw archief: 

 1. Plaatsen containers - offsite vernietiging: We plaatsen vooraf afsluitbare containers, die vult u en Rhenus haalt ze daarna weer op voor offsite archiefvernietiging op één van onze beveiligde vernietigingslocaties;
 2. Plaatsen containers - onsite vernietiging: We plaatsen vooraf afsluitbare containers, die vult u en Rhenus haalt ze daarna weer op voor directe onsite archiefvernietiging in onze mobiele shredderwagen;
 3. Direct vullen - offsite vernietiging: We komen langs, samen met onze medewerkers vult u de afsluitbare containers, de containers gaan dat in onze vrachtwagen naar één van onze beveiligde vernietigingslocaties voor offsite archiefvernietiging;
 4. Direct vullen - onsite vernietiging: We komen langs, samen met onze medewerkers vult u de afsluitbare containers, de containers gaan direct naar onze mobiele shredderwagen en uw archief wordt op uw locatie ter plekke vernietigd.
Vernietiging van vertrouwelijke papieren documenten op één van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland en België. Dagelijks aanwezig in de provincie Limburg.
Mobiele papiervernietiging, archiefvernietiging direct op uw locatie, onsite, in onze mobiele shredderwagen. Dagelijks aanwezig in de provincie Limburg.
Rhenus Data Office Systems Netherlands is CA+, OPK, DIN 66399, ISO 50001, ISO 9001:2015 en ISO 27001 gecertificeerd.

Waarom u Rhenus Office Systems moet kiezen

Welke waarde klanten in Limburg aan onze diensten en individuele oplossingen hechten, is natuurlijk afhankelijk van de specifieke wensen en eisen binnen de betreffende organisatie. Zo hecht de ene klant veel waarde aan de gesloten procedure waar Rhenus uniek in is en vindt een andere klant onze ophaalservice weer ideaal. Daarom hebben we alle voordelen voor u op een rij gezet en zijn we benieuwd naar de toegevoegde waarde die we uw organisatie kunnen bieden. 

► Voordelen Rhenus op een rij

Specialist in datavernietiging en dataveiligheid. Vertrouwelijke papieren documenten veilig inzamelen en laten vernietigen. Met Vernietigingscertificaat, DIN 66399.

Papiervernietiging of archiefvernietiging in Limburg?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Rhenus Office Systems is een professionele partner voor bedrijven, overheden en instellingen als het gaat om het vertrouwelijk en gecertificeerd vernietigen van papier, archieven en digitale datadragers zoals harde schijven.