Vernietiging van datadragers

High-security, CA+, DIN66399, gecertificeerd.

DIRECT MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

100% VEILIGE EN GECERTIFICEERDE VERNIETIGING VAN HARDWARE DATADRAGERS. KEUZE TUSSEN ONSITE EN OFFSITE VERNIETIGING!

ALLES IN ÉÉN HAND BIJ RHENUS.

 • Gecertificeerde vernietiging door heel Nederland en België
 • Alle soorten datadragers, zoals harde schijven, SSD's, diskettes, USB-sticks, videobanden, harddisks, tapes, magneetbanden, (röntgen) films, cd-rom's, dvd's, HDD's
 • Hoogste veiligheidsnormen: DIN 66399
 • Veiligheidsklasse naar keuze, tot Veiligheidsklasse 6 mogelijk
 • Compleet gecertificeerd: CA+, ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018
 • Geheel conform AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming / GDPR
 • Na vernietiging ontvangt u GRATIS een gewaarmerkt Vernietigingscertificaat
 • Onsite vernietiging, direct op uw locatie, in mobiele shredderwagen
 • Ook stationaire vernietiging, offsite, mogelijk op één van onze beveiligde vernietigingslocaties
 • Rhenus rijdt dagelijks door heel Nederland en grote delen van België
 • Voor grote en kleine partijen (géén particulieren)
 • Uniek: Totaal gesloten procedure. Veiliger bestaat niet. Eén partner met alle diensten in eigen huis. Van inzameling op uw locatie, transport, opslag, vernietiging en recycling
 • Veilig: afsluitbare containers voor inzameling, beveiligde gebouwen, geautoriseerde toegang, gescreende medewerkers
 • Persoonlijk advies, ook met betrekking tot duurzaamheid
 • IT-Cycle. Refurbishing, part recovery en recycling van IT-apparaten (in alliantie met ons zusterbedrijf MIREC, WEEELABEX gecertificeerd): met ophaalservice door heel Nederland (www.rhenus-it-cycle.nl)
 • Uniek: Totaal gesloten procedure. Veiliger bestaat niet. Eén partner met alle diensten in eigen huis. Van inzameling op uw locatie, transport, opslag, vernietiging en recycling
 • Veilig: afsluitbare containers voor inzameling, beveiligde gebouwen, geautoriseerde toegang, gescreende medewerkers
 • Persoonlijk advies, ook met betrekking tot duurzaamheid
 • Inclusief Vernietigingscertificaat
 • IT-Cycle. Refurbishing, part recovery en recycling van IT-apparaten (in alliantie met ons zusterbedrijf MIREC, WEEELABEX gecertificeerd): met ophaalservice door heel Nederland (www.rhenus-it-cycle.nl)

De vernietiging van datadragers met een Vernietigingscertificaat

Harde schijven of andere data dragers door Rhenus Datavernietiging laten vernietigen?

Kies voor het 100% veilig en gecertificeerd vernietigen door specialist Rhenus. Dit gebeurt volgens de DIN 66399 norm en is mogelijk tot veiligheidsklasse 6. U ontvangt hiervan een Vernietigingscertificaat! Kies voor de betrouwbaarheid van Rhenus en vraag direct een offerte aan! Of lees even verder en bekijk op deze website de andere voordelen van Rhenus. Als enige in Nederland en België bieden wij een totaal en geheel gesloten en gecertificeerd proces. Van het veilig en vertrouwelijk inzamelen, transporteren, vernietigen en Weeelabex recyclen van niet alleen datadragers maar ook al uw oude hardware (www.it-cycle.nl).

► Meer info 100% veilig vernietigen

Rhenus Office Systems is gespecialiseerd in het vernietigen van datadragers zoals harde schijven, SSD's, USB-sticks, harddisken, HDD's, tapes, magneetbanden, films, etc.
Rhenus Data Office Systems Netherlands is CA+, OPK, DIN 66399, ISO 50001, ISO 9001:2015 en ISO 27001 gecertificeerd.

Veilige vernietiging van datadragers start al bij de inzameling

Datadragers die uit IT-apparaten zijn verwijderd bevatten vaak vertrouwelijke gegevens en dienen veilig opgeborgen te worden tot dat ze vernieitigt moeten worden. Daarbij biedt Rhenus u drie opties:

- u geeft de datadragers aan Rhenus Archiefopslag voor veilige opslag totdat de bewaartermijn is verstreken;

- u verzamelt uw datadragers in mooie Rhenus aluminium afsluitbare containers totdat de container vol zit;

- u bewaart zelf de datadragers op een veilige plek en neemt contact met ons op als ze vernietigt moeten worden.

Onze dienstverlening biedt u vele mogelijkheden. Zo kunt u de speciaal beveiligde containers eventueel zelfs permanent en op verschillende locaties in uw gebouw plaatsen. Uw medewerkers kunnen vertrouwelijke datadragers dan direct in de afsluitbare aluminium containers stoppen en u laat het ons even weten als ze vol zijn. Dan halen wij de volle containers op voor vernietiging en zetten er weer nieuwe containers neer. We kunnen ook afspreken om dit op permanente periodieke basis te doen.

Afsluitbare aluminium containers voor het verzamelen van vertrouwelijke papieren documenten, dossiers en archief ordners. Afsluitbaar voor optimale databescherming.

Datavernietiging, snel en 100% veilig

Uw archief of verzameling aan datadragers opruimen zodra de wettelijke bewaartermijn is verstreken? Rhenus biedt u daarbij een aantal opties voor de vernietiging van uw archief: 

 1. Plaatsen containers - offsite vernietiging: We plaatsen vooraf afsluitbare containers, die vult u en Rhenus haalt ze daarna weer op voor offsite vernietiging op één van onze beveiligde vernietigingslocaties;
 2. Plaatsen containers - onsite vernietiging: We plaatsen vooraf afsluitbare containers, die vult u en Rhenus haalt ze daarna weer op voor directe onsite vernietiging in onze mobiele shredderwagen;
 3. Direct vullen - offsite vernietiging: We komen langs, samen met onze medewerkers vult u de afsluitbare containers, de containers gaan dan in onze vrachtwagen naar één van onze beveiligde vernietigingslocaties voor offsite vernietiging;
 4. Direct vullen - onsite vernietiging: We komen langs, samen met onze medewerkers vult u de afsluitbare containers, de containers gaan direct naar onze mobiele shredderwagen en uw datadragers worden op uw locatie ter plekke vernietigd.
Rhenus kan datadragers offsite, stationair, op eigen beveiligde vernietigingslocaties vernietigen. Harde schijven, tapes, USB sticks, CD's SSD's, HDD's, magneetbanden, rontgen films, etc. worden veilig en volgens hoge normen en gecertifceerd vernietigd.
Mobiele papiervernietiging, archiefvernietiging direct op uw locatie, onsite, in onze mobiele shredderwagen.

Inclusief VERNIETIGINGSCERTIFICAAT!

Vertrouwelijke gegevens op datadragers zoals harde schijven in computers of geheugenkaarten in printers, moeten worden beschermd tegen toegang door onbevoegden, ook aan het einde van de levensduur. Naast papieren dossiers vernietigen wij ook datadragers met vertrouwelijke data op een absoluut veilige manier. 

Wij hanteren voor de inzameling, transport, vernietiging en recycling een totaal gesloten procedure. Alle diensten zijn namelijk in onze eigen hand. U werkt met één partner. Deze veilige en gesloten procedure van Rhenus Office Systems is uniek. Daarnaast is ons gehele proces geborgd en wordt het hele vernietigingsproces gedocumenteerd.  Rhenus vernietigt uw datadragers met vertrouwelijke gegevens snel en volgens de strengste regelgeving. Wij hanteren standaard al hele hoge veiligheidsklassen en beschermingsgraden, maar gaan ook ver daarboven als uw gegevens extreem vertrouwelijk zijn. Zo kunnen uw datadragers door Rhenus tot Veiligheidsniveau 6 worden vernietigd.  

De hoge veiligheidsklassen en gesloten procedure voor het vernietigen van papier, archief en harde schijven van Rhenus is uniek. U ontvangt een Vernietigingscertificaat als bewijs. Lees meer over de 100% veilige vernietiging door Rhenus.

Certificaat van vertrouwelijke vernietiging. Papiervernietiging, archiefvernietiging en het vernietigen van harde schijven en andere datadragers met Vernietigingscertificaat.

Vernietiging door Nederland en grote delen van België

Rhenus rijdt vanuit diverse vernietigingslocaties met meerdere vernietingswagens dagelijks door heel Nederland en grote delen van België. Onze vernietigingslocaties zijn om dataveiligheidsredenen geheim, maar er is er altijd wel eentje in uw regio. We halen te vernietigen datadragers bij u op of komen met een mobiele shredderwagen voorrijden voor vernietiging direct op uw locatie, on site.

Met meer dan 15.000 klanten komen we in bijna alle gemeenten minimaal éénmaal per week, maar in veel plaatsen ook vaker. 

► Vernietigingslocaties

De vernietigingslocaties van Rhenus Office Systems zijn geheim in verband met de beveiliging van uw vertrouwelijke gegevens. Wij nemen dataveiligheid erg hoog op.

Waarom uw datadragers door Rhenus Office Systems laten vernietigen?

Welke waarde klanten aan onze diensten en individuele oplossingen hechten, is natuurlijk afhankelijk van de specifieke wensen en eisen binnen de betreffende organisatie. Zo hecht de ene klant veel waarde aan de gesloten procedure waar Rhenus uniek in is, of de hoge Veiligheidsklasse en vindt een andere klant onze ophaalservice weer ideaal. Daarom hebben we alle voordelen voor u op een rij gezet en zijn we benieuwd naar de toegevoegde waarde die we uw organisatie kunnen bieden. 

► Voordelen Rhenus op een rij

Vernietiging conform hoge normering en Veiligheidsniveaus van datadragers zoals harde schijven, tapes, magneetbanden, SSD's, HDD's, USB-sticks, tapes, films, CD's, diskettes, etc.

Meer weten? Bekijk ook de pagina Veelgestelde vragen.

 • harde schijven;
 • SSD's
 • harddisks;
 • HDD’s;
 • diskettes;
 • cd-rom’s;
 • dvd’s;
 • usb sticks;
 • videobanden;
 • tapes;
 • magneetbanden;
 • (röntgen)films;
 • etc.

Waar u in Nederland gevestigd bent maakt voor Rhenus Datavernietiging niet uit. Voor België geldt dat wij actief zijn de Brussel en de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Wij beschikken over eigen beveiligde en vertrouwelijke vernietigingslocaties in Nederland en België en komen ook met de mobiele shredderwagens door heel Nederland en België

Voor organisaties met vestigingen buiten Nederland en België zetten we de hulp in van de Rhenus Office Systems bedrijven in de andere landen van Europa. 

Ja. Een enkel stuk of grote aantallen. Rhenus Datavernietiging is u graag van dienst om uw data drager of data dragers veilig te vernietigen.

Nee. Wij werken uitsluitend voor zakelijke klanten. 

Rhenus Office Systems hanteert een scherp tarief voor het vernietigen van uw data dragers. Er zijn een aantal zaken die het tarief beïnvloeden, te weten de hoeveelheid, het soort materiaal, wel of geen mobiele vernietiging, wel of geen permanente container, soort container en uw keuze voor de frequentie van inzameling voor vernietiging.

Wilt u weten wat het kost? Rhenus geeft u graag een vrijblijvende prijsopgave.

Meer informatie of een offerte aanvragen voor het vernietigen van datadragers?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
On site of offsite vernietiging van alle soorten datadragers zoals harde schijven, HDD's, SSD's, USB's, tapes, films, CD-Roms, etc.