Containers van aluminium en kunststof, bureau containers, kantoor containers, magazijn containers, afzetcontainers. Rhenus, voor inzameling vertrouwelijk papier en vertrouwelijke datadragers zoals harde schijven.

Afsluitbare aluminium en kunststof containers

Bureau containers, kantoor containers, magazijn containers en afzetcontainers

DIRECT MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

Het bewaren van vertrouwelijke papier documenten, harde schijven en andere datadragers in beveiligde afgesloten containers.

  • Aluminium en kunststof containers
  • Met of zonder brievenbus klep
  • Alle containers zijn af te sluiten
  • Van kleine bureau containers tot en met grote afzet-, magazijn containers
  • Levering van containers voor directe vernietiging mogelijk
  • Levering van containers tijdelijke plaatsing mogelijk
  • Levering van containers voor permanente plaatsing mogelijk
  • Lage huurtarieven per maand

Benieuwd naar onze oplossingen?

Direct een offerte aanvragen
Uw archief extern opslaan? Huur archiefruimte bij Rhenus Office Systems en profiteer van de vele extra toegevoegde waarden. Neem contact met ons op voor informatie en een offerte.

Veilige containers voor de inzameling en opslag van vertrouwelijke papieren en harde schijven.

Voor de inzameling van vertrouwelijk papier, harde schijven of andere datadragers, maakt Rhenus Office Systems gebruik van een uitgebreid assortiment van afsluitbare containers in diverse maten. Zodra de container vol zit komen wij het papier, de harde schijven of andere datadragers snel en 100% veilig vernietigen. Onsite, bij u voor de deur in onze shreddervrachtwagen of offsite op een van onze beveiligde en afgesloten vernietigingslocaties.

Het assortiment varieert van aluminium en kunststof containers voor op kantoor vanaf  70 liter tot afzetcontainers (magazijncontainers) van 30m3. Al onze containers tot 600 liter zijn voorzien van inworpgleuf of brievenbusklep en zijn beveiligd met een slot. De stalen magazijncontainers zijn speciaal afsluitbaar en eveneens beveiligd met een slot. Elke container heeft een unieke sleutel.

Rhenus Office Systems biedt u diverse afmetingen containers van aluminium en kunststof voor het ruimen van uw archief en het veilig bewaren van vertrouwelijke documenten tot het moment dat ze vernietigd moeten worden.

Gesloten procedure

Het inzamelen en vernietigen van vertrouwelijke documenten en datadragers door Rhenus Office Systems gaat volgens een gesloten procedure. Dat wil zeggen dat ons gehele proces geborgd is en dat het hele vernietigingsproces gedocumenteerd wordt.

Zo kunt u bijvoorbeeld uw vertrouwelijke documenten al bewaren in afgesloten containers. Daar in kunt u onder meer papier, harde schijven, dvd‘s, cd’s, microfilms diskettes, SSD's, HDD's,  USB-sticks, cd-rom’s, videobanden, tapes, magneetbanden, (röntgen)films, creditcards, paspoorten, rijbewijzen, foto’s en waardebonnen opslaan tot het moment van vernietiging. Deze containers zijn uitermate solide, geheel afsluitbaar door middel van een ingebouwd slot en naar wens voorzien van een brievenbusklep.

Als de container vol is, of op reguliere basis, haalt Rhenus de container op. Of om onsite, direct bij u voor de deur, onder uw toezicht, te vernietigen in de afgesloten shredder vrachtwagen, of om uw vertrouwelijke documenten offsite veilig te vernietigen op een van onze afgesloten vernietigingslocaties in Nederland of België.

De enige keer dat de container bij ons open gaat is als hij boven de (mobiele) shredder hangt! In enkele minuten worden de vertrouwelijke documenten en datadragers onder videotoezicht vernietigd, versnipperd/geshredderd. Na vernietiging van uw vertrouwelijke documenten ontvangt u van ons een Vernietigingscertificaat.

Mobiele vernietiging van papier en datadragers. Onsite vernietiging direct op de locatie van de klant door Rhenus Office Systems. Inzameling gebeurt via Rhenus afsluitbare containers.
Containers ophalen voor vernietiging van papier en datadragers
Rhenus haalt container met vertrouwelijk papier of datadragers op voor vernietiging offsite of onsite.

Meer informatie of een offerte aanvragen voor plaatsing containers?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Beveiligde containers nodig voor de inzameling van papier en datadragers met gevoelige informatie? Neem contact met ons op.