Papiervernietiging in de provincie Utrecht

Professioneel, snel en lokaal geregeld conform AVG-norm. Scherp tarief.

DIRECT MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

GEVESTIGD IN DE PROVINCIE UTRECHT? 100% VEILIGE PAPIERVERNIETIGING - ARCHIEFVERNIETIGING MET VERNIETIGINGSCERTIFICAAT

Conform AVG-normen én hoger als dat gewenst is.

Waar vertrouwelijk papier vernietigen in de provincie Utrecht?

Archiefvernietiging of papiervernietiging kan op beveiligde Rhenus vernietigingslocaties, maar u kunt ook kiezen voor beveiligde mobiele papiervernietiging in onze mobiele shredderwagen, direct op uw locatie in Utrecht.

Werkgebied in de provincie Utrecht

Dagelijks rijden onze medewerkers met Rhenus vrachtwagens en Rhenus mobiele shredderwagens door de provincie Utrecht. In de provincie Utrecht is Rhenus altijd dichtbij. Zo zijn we minimaal éénmaal per week, maar vaak zelfs tweemaal per week voor off-site of on-site archiefvernietiging en papiervernietiging in de volgende gemeenten: Amersfoort, Baarn, De Bilt, Bunnik, Bunschoten, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, De Ronde Venen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vijfheerenlanden, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg en Zeist.

Waar u ook gevestigd bent in de provincie Utrecht, we kunnen snel ter plekke zijn! 

SNEL EEN PRIJS NODIG OF MEER INFORMATIE?

Vul het contactformulier in!

Contact
Gevestigd in Utrecht en vertrouwelijk papier veilig laten vernietigen? Neem contact met ons op voor informatie en een offerte.

Het veilig vernietigen van vertrouwelijke dossiers begint bij Rhenus al bij de inzameling

Het aanbieden van speciaal beveiligde containers voor het inzamelen van vertrouwelijke documenten is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat gevoelige informatie veilig wordt bewaard totdat het vernietigd kan worden. Rhenus Office Systems biedt een uitgebreide dienstverlening voor papiervernietiging en dataveiligheid. Dit zijn een paar voordelen van onze aanpak:

 • Betrouwbaarheid: Het gebruik van beveiligde containers en de service van Rhenus Office Systems biedt betrouwbaarheid in de behandeling van vertrouwelijke gegevens. Dit minimaliseert het risico op datalekken en ongeoorloofde toegang tot gevoelige informatie.

 • Flexibiliteit: De mogelijkheid om containers op verschillende locaties in uw gebouw te plaatsen, geeft flexibiliteit aan uw medewerkers om vertrouwelijke documenten veilig te deponeren zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over de uiteindelijke vernietiging.

 • Service: Het aanbieden van ophaal- en vervangingsdiensten voor volle containers is handig en efficiënt. Dit betekent dat uw medewerkers zich kunnen concentreren op hun werk, terwijl Rhenus Office Systems zorgt voor het ophalen en vernietigen van de documenten.

 • Periodieke basis: Het plannen van periodieke inzamel- en vernietigingsdiensten kan de workflow in uw organisatie stroomlijnen en ervoor zorgen dat vertrouwelijke documenten regelmatig en consistent worden vernietigd.

Afsluitbare aluminium containers voor het verzamelen van vertrouwelijke papieren documenten, dossiers en archief ordners. Afsluitbaar voor optimale databescherming.

De voordelen van Rhenus

 • 100% AVG-Proof vernietiging
 • Vernietigingscertificaat als bewijs
 • Gemakkelijk, snel en 100% veilig geregeld tegen lage kosten
 • Rhenus rijdt dagelijks in de provincie Utrecht
 • Ook directe papiervernietiging in mobiele shredderwagen op uw locatie in Utrecht
 • CA+ keurmerk
 • Afsluitbare containers voor inzameling
 • ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018
 • Hoogste veiligheidsnormen: DIN 66399
 • Veiligheidsklasse naar keuze 4, 5, 6 of 7

Papiervernietiging met een Vernietigingscertificaat in de provincie Utrecht

Het vernietigen van vertrouwelijke documenten met een vernietigingscertificaat is van groot belang voor bedrijven en organisaties die werken met gevoelige informatie, vooral met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere privacywetten. Rhenus Office Systems is gespecialiseerd in het vernietigen van vertrouwelijke data volgens de wettelijke eisen en DIN norm 66399. Het proces is compleet gecertificeerd. U ontvangt een Vernietigingscertificaat als bewijs.

Rhenus Office Systems voor professionele en gecertificeerde vernietiging van vertrouwelijke papieren documenten en archieven.

Snelle en 100% veilige archiefvernietiging in de provincie Utrecht

Uw archief opruimen? Zodra de wettelijke bewaartermijn is verstreken kunt u weer ruimte maken in uw archief. Rhenus biedt u daarbij een aantal opties voor de vernietiging van uw archief: 

 1. Plaatsen containers - offsite vernietiging: We plaatsen vooraf afsluitbare containers, die vult u en Rhenus haalt ze daarna weer op voor offsite archiefvernietiging op één van onze beveiligde vernietigingslocaties;
 2. Plaatsen containers - onsite vernietiging: We plaatsen vooraf afsluitbare containers, die vult u en Rhenus haalt ze daarna weer op voor directe onsite archiefvernietiging in onze mobiele shredderwagen;
 3. Direct vullen - offsite vernietiging: We komen langs, samen met onze medewerkers vult u de afsluitbare containers, de containers gaan dat in onze vrachtwagen naar één van onze beveiligde vernietigingslocaties voor offsite archiefvernietiging;
 4. Direct vullen - onsite vernietiging: We komen langs, samen met onze medewerkers vult u de afsluitbare containers, de containers gaan direct naar onze mobiele shredderwagen en uw archief wordt op uw locatie ter plekke vernietigd.
Vernietiging van vertrouwelijke papieren documenten op één van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland en België door specialist Rhenus. Dagelijks aanwezig in de provincie Utrecht.
Rhenus mobiele papiervernietiging, archiefvernietiging direct op uw locatie, onsite, in onze mobiele shredderwagen. Dagelijks aanwezig in de provincie Utrecht.
Rhenus Data Office Systems Netherlands is CA+, OPK, DIN 66399, ISO 50001, ISO 9001:2015 en ISO 27001 gecertificeerd.

Waarom u Rhenus Office Systems moet kiezen

Of klanten in Utrecht ons inschakelen omdat we lekker dichtbij zitten, of om onze specialistische diensten en individuele oplossingen, het zal vaak een combinatie van beide zijn. De ene klant hecht veel waarde aan de gesloten procedure waar Rhenus uniek in is en een andere klant vindt onze snelle en gemakkelijke ophaalservice weer ideaal. Daarom hebben we alle voordelen voor u op een rij gezet en zijn we benieuwd naar de toegevoegde waarde die we uw organisatie kunnen bieden. 

► Voordelen Rhenus op een rij

Specialist in datavernietiging en dataveiligheid. Vertrouwelijke papieren documenten veilig inzamelen en laten vernietigen. Met Vernietigingscertificaat, DIN 66399.

Papiervernietiging of archiefvernietiging in de provincie Utrecht?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Rhenus Office Systems is een professionele partner voor bedrijven, overheden en instellingen als het gaat om het vertrouwelijk en gecertificeerd vernietigen van papier, archieven en digitale datadragers zoals harde schijven.