papiervernietiging - archiefvernietiging

Onsite of offsite?
Mobiele papiervernietiging, onsite, bij u voor de deur, of kies voor offsite vernietiging op één van onze beveiligde vernietigingslocaties.

DIRECT MEER INFO OF EEN OFFERTE AANVRAGEN
keyboard_arrow_up

100% VEILIGE PAPIERVERNIETIGING - ARCHIEFVERNIETIGING MET VERNIETIGINGSCERTIFICAAT

Conform AVG-normen én hoger als dat gewenst is.

De voordelen van Rhenus kort samengevat

 • 100% AVG-Proof vernietiging
 • Vernietigingscertificaat als bewijs (GRATIS)
 • Gemakkelijk, snel en 100% veilig geregeld tegen lage kosten
 • ALLES IN ÉÉN HAND: Totaal gesloten procedure. Veiliger bestaat niet. Eén partner met alle diensten in eigen huis. Van veilige afsluitbare containers voor bewaring en inzameling op uw locatie, transport, opslag, vernietiging en recycling
 • Rhenus rijdt dagelijks door heel Nederland en grote delen van België
 • Voor grote en kleine partijen
 • Offsite papiervernietiging - archiefvernietiging op Rhenus beveiligde vernietigingslocaties
 • Onsite papiervernietiging - archiefvernietiging in Rhenus beveiligde mobiele shredderwagen
 • Vernietigingslocaties door heel Nederland, België en andere Europese landen
 • Rhenus vernietigt papier voor bedrijven, instellingen en overheden (geen particulieren)
 • CA+ keurmerk
 • Veilig: afsluitbare containers voor inzameling, beveiligde gebouwen, geautoriseerde toegang, gescreende medewerkers
 • Compleet gecertificeerd: ISO 9001-2015, ISO/IEC 27001, ISO 50001, ISO/IEC 21964-2018
 • Hoogste veiligheidsnormen: DIN 66399
 • Veiligheidsklasse naar keuze 4, 5, 6 of 7
 • Persoonlijk advies, ook met betrekking tot duurzaamheid

Papiervernietiging met een Vernietigingscertificaat

Als het om vertrouwelijke gegevens gaat, vereist dit een professioneel en veilig vernietigingsproces. Veel bedrijven en organisaties beschikken over discrete of privacy gevoelige informatie en moeten hun vertrouwelijk papier vernietigen op een veilige en gecertificeerde manier. Ook de wetgeving, de AVG, Algemene Verordening Gegevensbescherming, vereist dit. Bedrijven en organisaties kunnen niet het risico lopen dat dossiers met vertrouwelijke gegevens in verkeerde handen komen of nog reproduceeerbaar zijn na versnippering.

Rhenus Office Systems vernietigt vertrouwelijke documenten snel en 100% veilig. Het vernietigen van vertrouwelijk papier gaat geheel volgens de strengste wettelijke DIN 66399 norm. Van elke professionele vernietiging ontvangt u een Vernietigingscertificaat als bewijs. 

Rhenus Office Systems voor professionele en gecertificeerde vernietiging van vertrouwelijke papieren documenten en archieven.

Veilige vernietiging van vertrouwelijke dossiers begint bij Rhenus al bij de inzameling

U heeft dagelijks vertrouwelijke papieren documenten in handen die u niet zomaar in een prullenbak of papierbak kunt gooien? Of u wilt delen van uw papieren archief vernietigen of versnipperen? Rhenus Office Systems adviseert en helpt u graag bij alle vormen van inzameling en vernietiging van vertrouwelijk materiaal. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en service zijn onze sleutelwoorden als het gaat om papiervernietiging, archiefvernietiging en dataveiligheid. 

Onze dienstverlening biedt u vele mogelijkheden. Zo kunt u speciaal beveiligde containers door ons laten plaatsen, eventueel zelfs permanent en op verschillende locaties in uw gebouw. Medewerkers kunnen vertrouwelijke gegevens dan direct in de afsluitbare aluminium containers stoppen en u laat het ons even weten als ze vol zijn. Dan halen wij de volle containers op voor onsite of offsite vernietiging en zetten er weer nieuwe containers neer. We kunnen ook afspreken om dit op permanente periodieke basis te doen.

Afsluitbare aluminium containers voor het verzamelen van vertrouwelijke papieren documenten, dossiers en archief ordners. Afsluitbaar voor optimale databescherming.

Archiefvernietiging, snel en 100% veilig

Uw archief opruimen? Zodra de wettelijke bewaartermijn is verstreken kunt u weer ruimte maken in uw archief. Rhenus biedt u daarbij een aantal opties voor de vernietiging van uw archief: 

 

 1. Plaatsen containers - offsite vernietiging: We plaatsen vooraf afsluitbare containers, die vult u en Rhenus haalt ze daarna weer op voor offsite archiefvernietiging op één van onze beveiligde vernietigingslocaties;
 2. Plaatsen containers - onsite vernietiging: We plaatsen vooraf afsluitbare containers, die vult u en Rhenus haalt ze daarna weer op voor directe onsite archiefvernietiging in onze mobiele shredderwagen;
 3. Direct vullen - offsite vernietiging: We komen langs, samen met onze medewerkers vult u de afsluitbare containers, de containers gaan dat in onze vrachtwagen naar één van onze beveiligde vernietigingslocaties voor offsite archiefvernietiging;
 4. Direct vullen - onsite vernietiging: We komen langs, samen met onze medewerkers vult u de afsluitbare containers, de containers gaan direct naar onze mobiele shredderwagen en uw archief wordt op uw locatie ter plekke vernietigd.
Vernietiging van vertrouwelijke papieren documenten op één van onze beveiligde vernietigingslocaties in Nederland en België.
Mobiele papiervernietiging, archiefvernietiging direct op uw locatie, onsite, in onze mobiele shredderwagen.

100% veilig vernietigen met GRATIS VERNIETIGINGSCERTIFICAAT!

Dagelijkse documenten, papieren dossiers, uw archieven, vaak staan er vertrouwelijke gegevens op die moeten worden beschermd tegen toegang door onbevoegden, ook aan het einde van de levensduur. Bovendien heeft u te maken met de AVG. Deze vertrouwelijke documenten vernietigen wij op een absoluut veilige manier. 

Rhenus Office Systems hanteert voor de inzameling en vernietiging van vertrouwelijk papier een gesloten procedure. Dat wil zeggen dat ons gehele proces geborgd is en dat het hele vernietigingsproces gedocumenteerd wordt.  Rhenus vernietigt uw vertrouwelijke gegevens snel en volgens de strengste regelgeving. Wij hanteren standaard al hele hoge veiligheidsklassen en beschermingsgraden, maar gaan ook ver daarboven als uw gegevens extreem vertrouwelijk zijn. Zo beschikt Rhenus ook over een unieke mobiele shredderwagen waarin op veiligheidsklasse 7 vernietigd wordt. 

De hoge veiligheidsklassen en gesloten procedure van Rhenus voor het vernietigen van papier is uniek. U ontvangt GRATIS een Vernietigingscertificaat als bewijs.

► Lees meer over de 100% veilige vernietiging door Rhenus.

Certificaat van vertrouwelijke vernietiging. Papiervernietiging, archiefvernietiging en het vernietigen van harde schijven en andere datadragers met Vernietigingscertificaat.

Vernietiging door Nederland en grote delen van België

Rhenus rijdt vanuit diverse vernietigingslocaties met meerdere vernietingswagens dagelijks door heel Nederland en grote delen van België. Onze vernietigingslocaties zijn om dataveiligheidsredenen geheim, maar er is er altijd wel eentje in uw regio. We halen te vernietigen papier bij u op of komen met een mobiele shredderwagen voorrijden voor vernietiging direct op uw locatie, on site.

Met meer dan 15.000 klanten komen we in bijna alle gemeenten minimaal éénmaal per week, maar in veel plaatsen ook vaker. 

► Vernietigingslocaties

De vernietigingslocaties van Rhenus Office Systems zijn geheim in verband met de beveiliging van uw vertrouwelijke gegevens. Wij nemen dataveiligheid erg hoog op.

Waarom u Rhenus Office Systems moet kiezen

Welke waarde klanten aan onze diensten en individuele oplossingen hechten, is natuurlijk afhankelijk van de specifieke wensen en eisen binnen de betreffende organisatie. Zo hecht de ene klant veel waarde aan de gesloten procedure waar Rhenus uniek in is en vindt een andere klant onze ophaalservice weer ideaal. Daarom hebben we alle voordelen voor u op een rij gezet en zijn we benieuwd naar de toegevoegde waarde die we uw organisatie kunnen bieden. 

► Voordelen Rhenus op een rij

Specialist in datavernietiging en dataveiligheid. Vertrouwelijke papieren documenten veilig inzamelen en laten vernietigen. Met Vernietigingscertificaat, DIN 66399.

Meer informatie of een offerte aanvragen voor papiervernietiging of archiefvernietiging?

Neem contact met ons op.

Contactformulier
Rhenus Office Systems is een professionele partner voor bedrijven, overheden en instellingen als het gaat om het vertrouwelijk en gecertificeerd vernietigen van papier, archieven en digitale datadragers zoals harde schijven.